Roulette Systemen

Er bestaat een groot aantal verschillende roulette systemen, waardoor het wat dat betreft geen enkel probleem is om er een aantal uit te proberen. We helpen je hier graag met het uitproberen van de verschillende systemen, om op die manier uiteindelijk tot een roulette strategie te komen die je helpt de kans op winst zo groot mogelijk te maken. De verschillende systemen kunnen je allemaal aan een mooie winst helpen, maar uiteraard zit er niet een bij die je gegarandeerd een mooi bedrag op zal leveren.

Unibet

Ascot systeem

Het Ascot systeem is een van de roulette systemen die ervoor zorgt dat je laag in kunt zetten wanneer je geld verliest, terwijl je aan de andere kant hoger in gaat zetten wanneer je een winst maakt. Je kunt dit systeem spelen door een oneven rij getallen te nemen (bijvoorbeeld 3, 5 of 7 getallen) en daarbij de middelste als inzet te kiezen. Indien je wint ga je een stapje omhoog met je inzet, terwijl je een stapje lager dan je begininzet gaat indien je verliest.

Angelika systeem

Het Angelika systeem is vernoemd naar Angelika Tepperwein, die er in de jaren ’60 in slaagde om er een fortuin mee te verdienen. Dat is dus goed mogelijk, al loop je natuurlijk het risico op verlies. Je zet na verlies 1 eenheid hoger en na winst 1 eenheid lager in. Zo win je je verliezen weer terug. Ook plaats je altijd drie enkelvoudige kansen (even-oneven, zwart-rood). Op die manier kun je uiteindelijk meer winnen dan je kan verliezen, waardoor je de mogelijkheid hebt veel te verdienen. Het is bij dit roulette systeem vooral interessant om met een kleine inzet te spelen, net als bij een aantal van de andere roulette systemen.

Labouchre systeem

Het Labouchre systeem vraagt om een rijtje cijfers, bijvoorbeeld 1-2-3. Je telt het eerste en het laatste getal bij elkaar op, om dat in te zetten op een enkelvoudige kans. Indien je wint streep je de getallen weg, omdat je die hebt gehad. Door de rij getallen wat langer te maken kun je langer door blijven spelen. Indien je verliest zet je het getal dat je net hebt ingezet achter de rij getallen. Op deze manier streep je steeds 2 getallen weg wanneer je wint, terwijl je er bij verlies maar 1 bij hoeft te zetten. Het is daarmee zeker een van de interessante roulette systemen.

D’Alembert systeem

Het d’Alembert systeem zit op een heel eenvoudige manier in elkaar en behoort daardoor tot de roulette systemen die vooral door beginnende spelers worden toegepast. Het unieke van dit systeem is dat je het binnen een minuut onder de knie zal hebben, ook wanneer je er nog nooit van gehoord hebt. Je zet altijd in op enkelvoudige kansen en je verhoogt de inzet met een eenheid wanneer je verliest. Als je een winst maakt verlaag je de inzet juist met een eenheid. Uiteindelijk kom je zo weer uit bij je begininzet en heb je als het goed is een winst gemaakt met dit roulette systeem.

1-3-2-6 systeem

Het 1-3-2-6 systeem zorgt ervoor dat je 10 credits kunt winnen, terwijl je er aan de andere kant maximaal 2 kunt verliezen per ronde. Je begint met 1 credit, door dat in te zetten op een enkelvoudige kans. Indien je wint krijg je er 2 voor terug. Je doet er nog een credit bij en zet er dus 3 in. Vervolgens pak je er bij winst 4 van terug, om een inzet van 2 over te houden. Indien je ook de derde ronde wint zet je die 2 credits, plus de gewonnen 4 in om tot een totaal van 6 te komen. Zo kun je er 12 winnen en heb je er uiteindelijk maar 2 in hoeven zetten.

Martingale systeem

Tenslotte is er het Martingale systeem, dat behoort tot de meest bekende roulette systemen. Indien je een verlies maakt verdubbel je de inzet, om je verlies terug te verdienen. Zodra je winst maakt begin je opnieuw, bij de inzet waarmee je begonnen was. Net als veel andere roulette systemen hoop je er met het Martingale systeem op dat je uiteindelijk een keer zal winnen, om je verliezen tot op dat moment goed te maken.