Roulette Spelregels

De roulette spelregels zijn makkelijk onder de knie te krijgen. Je kunt het best een oefenspel starten en direct beginnen. Op die manier kun je de roulette spelregels onmiddellijk in de praktijk brengen en kan je hte spel en de regels goed volgen. Je leert het spel zo op een actieve manier begrijpen, waardoor je het beter kunt onthouden en het uiteindelijk een automatisme zal worden.

Roulette spelregels en de tafel

Voor de uitgebreide versie klikt u op roulette spelregels. Het allerbelangrijkste is om de tafel goed te begrijpen. Op de tafel zie je allereerst de getallen 0 tot en met 36. Dit zijn, op de 0 na, de getallen waarop je straks kunt inzetten. Je ziet naast de getallen ook een cilinder met daarop dezelfde getallen. De roulette spelregels stellen dat je dient te voorspellen waar de kogel in de cilinder tot stilstand zal komen, Je kan inzetten door op de roulettetafel aan te geven waarop je je geld wilt plaatsen. Zo neem je deel aan het spel.

Golden Palace

Afhankelijk van welke variant van roulette je speelt (Frans, Amerikaans of Europees) kan er ook sprake zijn van een burenprint, naast de getallen en de verschillende inzetcombinaties. Dit onderdeel op de roulettetafel zorgt ervoor dat je kan inzetten op de volgorde van getallen zoals je die ook op de cilinder vindt.

Roulette spelregels en uitbetalingen

De roulette spelregels stellen daarnaast natuurlijk ook de geldende uitbetalingen vast, voor de verschillende inzetten die je kan plaatsen. Indien je kiest voor een enkel getal als inzet zal je 36x je inzet krijgen als winst. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om op twee getallen in te zetten, door op het streepje tussen de beide getallen een chip te leggen. Indien je met vier getallen wilt spelen doe je hetzelfde op het kruis tussen de 4 getallen. Uiteraard stellen de roulette spelregels dat de uitbetaling lager is wanneer je de kansen spreidt.

Roulette layout

Daarnaast kan je volgens de roulette spelregels inzetten op bijvoorbeeld de eerste kolom, de rode of de even getallen op de roulettetafel. Aangezien je op deze manier een relatief grote kans maakt op een mooie prijs zal de uitbetaling bij winst wel een stuk lager zijn dan bij de single getallen waarop je kan inzetten.

Roulette spelregels en inzetten

De roulette spelregels bepalen verder wanneer je kan inzetten, zodat iedereen dat op de juiste manier kan doen tijdens het spel. Het is daarbij vooral van belang om rekening te houden met het feit dat de croupier ervoor zorgt dat het spel op een soepele en vlotte manier verloopt. Door goed te letten op de aanwijzingen die de croupier geeft kun je op het juiste moment inzetten en ben je in ieder geval niet te laat. Op het moment dat de croupier zegt ‘your bets, please’ kun je je inzetten plaatsen, terwijl het spel na ‘no more bets, please’, zal starten en er geen inzetten meer aanvaard worden.
Zodra je je inzet geplaatst hebt treden de roulette spelregels met betrekking tot de uitbetalingen in werking. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om een inzet te veranderen of een nieuwe te plaatsen en moet je wachten tot de kogel in de cilinder tot stilstand is gekomen en men weet waar deze terecht is gekomen. Indien het een getal is waarop je hebt ingezet dan heb je gewonnen en maak je winst. De grootte van de winst hangt af van op wat je ingezet hebt.

Roulette spelregels op het internet

De roulette spelregels zijn op het internet niet anders dan in het reguliere casino, waardoor je wat dat betreft geen moeite hoeft te doen om de overstap te maken. Zowel online als offline is het mogelijk om in te zetten op de getallen 1 tot en met 36. Het kan echter wel zo zijn dat er sprake is van alleen een 0, of een 0 en een 00. Dat heeft niets te maken met het online spelen van roulette, maar met de regels die er gelden voor de verschillende varianten van het spel, zoals de Amerikaanse of de Franse variant. De roulette spelregels zijn voor een groot deel vergelijkbaar, maar de aanvullende 00 zorgt er bij Amerikaans roulette voor dat de winkans voor de speler iets minder groot is.